Mind Revolution cu Campionii Mondiali la Magie

Imagini

Informații

Data: 3 Octombrie 2023, 19:30 Marți

Descriere

MIND REVOLUȚION- spectacol în limba engleză
ANCA & LUCCA, Campionii Mondiali la Mentalism revin la Timișoara!

În baza succesului și aprecierilor înregistrate anul trecut în Magic Gala Show din cadrul festivalului Time For Magic, am au decis să-i readucem la Timișoara pe Campioni Mondiali. Dacă anul trecut au făcut doar 10 minute de show, anul acesta vin cu un spectacol întreg, doar ei.

Acest cuplu perfect, cu un talent unic, vă invită să vă alăturați lor într-o călătorie fascinantă în lumea minții…

Pe durata celor 75 de minute de spectacol unic în lume, veti simți cum cineva explorează universul minții voastre și vă veți da seama că ați cam pierdut controlul…

Cineva știe, ba chiar se joacă cu gândurile voastre? Dar nu vă îngrijorați!… În mentalism doar gândurile pozitive și distractive vor fi scoase la iveală pentru ca toată lumea să aibă parte de un amuzament elegant într-un show demn de titlul de Campioni Mondiali.

Vino pe 3 octombrie 2023 ora 19:30 la Sala Capitol din Timișoara, să trăiești o experiență unică și inexplicabilă, cu care s-ar putea să nu te mai întâlnești niciodată!

Spectacolul este recomandat tuturor celor peste 8 ani, însă dacă parinții aleg să vină la spectacol însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere achiziționând bilet de acces și pentru acestia, locurile fiind individuale, nu se acceptă spectatori cu copii în brațe.

Mențiuni: -organizatorii își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Spectatorii își cedează, prin participarea la eveniment, toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul spectacolului, către organizatori și terți

accesul se va face începând cu ora 18:30, pe cele patru intrări principale din fața Săli Olimpia. Pentru a evita posibille aglomerări recomandarea organizatorilor este ca publicul să consulte hărțile care vor fi afisate la intrare

nu este permis accesul în sala de spectacol cu mancare sau băuturi alcoolice

sala nu are dotările necesare pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, motiv pentru care organizatorii vă recomandă să evitați participarea la acest eveniment, dacă totusi o veți face va fi pe propria răspundere.

“Proiect finanțat prin Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”

“Acţiune finanţată/cofinanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023”

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?