Magicianul Robert Tudor - "In cautarea iepurasului"

Imagini

Informații

Data: 8 Octombrie 2023, 18:00 Duminică

Descriere

“În căutarea iepurașului” este un spectacol ce îmbină distracția cu numere de magie educative și interactive.
Atunci când un magician se desprinde de mentorul sau și pornește, de unul singur, în aventura sa, primește în dar un iepuraș care să-i fie alături în călătoria sa. Alături de partenerul sau, Magicianul Robert Tudor, preferatul tuturor copiilor , uimește pe oricine ii iese în cale. Însă, într-un moment de neatenție, la o lecție de magie , Robert a rostit formula greșita făcându-l pe iepuraș sa dispară, iar acum are mare nevoie de ajutorul copiilor sa il gaseasca.

Plecam în căutarea iepurașului cu o valiza plina de trucuri și iluzii pregătite pentru toți cei care îndrăznesc sa creadă în magie. Ne vom juca, vom rade și vom invata despre cei care au schimbat aceasta lume prin viziunea lor. Vrem sa ne bucurăm alături de cei mici și sa le oferim un spectacol memorabil, incuranjandu-i sa creadă ca nimic nu e imposibil.

Deșii pentru unii sunt doar trucuri, pentru noi sunt calea către universul imaginației noastre.

Crezi în tine, crezi în magie!

Regulament de participare:

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 2 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Minorii care participa la spectacol trebuie sa fie insotiti de un adult.

Filmatul sub orice forma este strict interzis!

Va rugam ca pe toata durata spectacolelor sa nu folositi telefoanele mobile si sa le puneti pe modul silentios.

Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?