Culture of Nightlife Conference

Imagini

Informații

Data: 30 Septembrie 2023, 20:30 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Iulius Town

Descriere

"Culture of Nightlife Conference" la Timișoara, organizată de Asociația Daisler în colaborare cu Iulius Town, este un eveniment nocturn de excepție care își propune să redefinească percepția culturii urbane.
Pe 30 septembrie, în cadrul Lights On - The Night-Art Festival, pasajul auto subteran al mall-ului se transformă într-o veritabilă galerie urbană, găzduind conferențe susținute de personalități marcante din domeniu, precum Freek Wallagh, "Primarul de Noapte" al Amsterdamului, Prof. Dr. Marion Roberts, autoritate în designul urban, Shira de Bourbon Parme, urbanist și antropolog, Manuel Garcia-Ruiz, influent cercetător în sociologie, și Bettina Pelz, unul dintre cei mai experimentați curatori de proiecte de artă în spațiul public din sfera Light Art și Media Art, printre alții.

Culminând cu o petrecere matinală, evenimentul promite să fie un moment-cheie pentru cei interesați de cultura nocturnă, artă și urbanism.

The Night-Art Festival, având sloganul "Culture Doesn't Sleep", aduce în centrul atenției arta nocturnă, invitând publicul la o serie de activități inedite.

De la instalații luminoase și tururi ghidate, la performance-uri surpriză și teatru în mișcare, festivalul promite o experiență unică sub lumina stelelor.

Cu un accent puternic pe interacțiunea și descoperirea artei, The Night-Art Festival se anunță a fi un eveniment de neratat pentru entuziaștii de artă și cultură.

Ora de începere: 20:30
Ora de încheiere: 04:00

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?