Gheorghe Iovu | Concert de muzică terapeutică

Imagini

Informații

Data:
  • 16 August 2023, 19:00 Miercuri
  • 20 Septembrie 2023, 19:00 Miercuri
  • 18 Octombrie 2023, 19:00 Miercuri
  • 22 Noiembrie 2023, 19:00 Miercuri
  • 20 Decembrie 2023, 19:00 Miercuri

Descriere

Meloterapia sau terapia prin muzică este o formă de psihoterapie care utilizează muzica în diferite forme și moduri pentru a îmbunătăți starea de sănătate fizică și mentală a individului. Terapeuții folosesc muzica pentru că este o formă de stimulare senzorială, care are efecte asupra psihicului (relaxare, dezvoltarea și îmbunătățirea unor abilități, exprimarea emoțiilor și sentimentelor într-o maniera non-verbală) și stării fizice (recuperare fizică, îmbunătățirea mișcării). Meloterapia este utilizată fie ca tratament de sine stătător, fie ca metodă complementară, alături de un tratament convențional.
Maestrul Gheorghe Iovu - Muzica lui a fost folosită şi testată ca terapie având rezultate remarcabile în câteva clinici, centre de sănătate, atât naţionale cât şi internaţionale. Promovează vindecarea, sporirea funcționarii mentale şi crearea unui sentiment general de bunăstare.
În 1998 el deschide la Timişoara primul centru de terapie muzicală din România, urmată de al doilea în anul 2005. Aici oferă sesiuni cu muzică terapeutică tuturor ce vor şi au nevoie, indiferent de situaţia financiară.
Gheorghe Iovu este un deschizător de drum. Nu doar din pricina muzicii sale dar şi datorită modului prin care acesta o transmite.
Pentru acesta muzica înseamnă viaţă, respirând şi trăind pe tonul ritmului universului. Muzica terapeutică reprezintă cea mai uşoara cale să ne descoperim pe noi înşine.
Suport artist 30 lei

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?