MovementPlayground

Imagini

Informații

Data:
  • 22 Mai 2024, 18:30 Miercuri
  • 12 Iunie 2024, 18:30 Miercuri
  • 26 Iunie 2024, 18:30 Miercuri
Locul:Timişoara, Faber.community

Descriere

Această clasă reprezintă o combinație fascinantă de functional training, yoga, acrobatică și mult divertisment. Este o provocare pentru toți cei dornici să exploreze cultura mișcării.
În cadrul playground-ului nostru, ne concentrăm pe relația esențială dintre forță, flexibilitate, mobilitate și coordonare. Încetul cu încetul, vom construi fundamentul unei practici consistente de mișcare organică. Prin abordarea "layering", fiecare mișcare este descompusă în straturi de exerciții, contribuind astfel la obținerea rezultatului final.
Anumite exerciții pot fi provocatoare din punct de vedere mental, însă atelierul este structurat pentru a oferi un nivel de bază accesibil oricărui participant, indiferent de nivelul său de pregătire fizică. Aici vei avea oportunitatea de a construi temelia unei practici incredibile și de a te bucura de joacă alături de ceilalți entuziaști!
Această formă de mișcare contribuie la conștientizarea dinamicii propriului corp, incluzând centrul de greutate (CG) și baza de sprijin (BOS). De asemenea, MovementPlayground subliniază importanța colaborării în echipă, a comunicării non-verbale și a coordonării.

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?