MC GYM MOTION

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Sport - Diverse
Orar:
Lun - Vin:06:30 - 22:30
Sam:10:00 - 20:00

Informații de contact

Telefon: +40 772 099 576
Adresa: Blvd. Iuliu Maniu nr. 5, Timişoara, Romania

Descriere:

MC GYM Motion este un concept modern a cărui activitate se desfășoară într-un loc special amenajat, de aproximativ 400 de metri, aproape de centrul Timișoarei.

Acesta reunește punctele comune ale performanței sportive, recuperării și sportului în general, cu cel al dezvoltării personale,
psihologiei și mindfulness-ului prin disciplină, perseverență, forță, autocontrol emoțional și fizic, spre a conduce către echilibrul emoțional al celui care optează pentru serviciile noastre.

  • Spațiu de antrenament confortabil și eficient, care este, în același timp, prietenos cu mediul înconjurător dotat cu 44 aparate fitness Green Gyms, care captează efortul fizic uman și îl transformă în energie electrică utilizabilă
  • Aparatura realitate virtuala
  • Cabinet psihologic
  • Sistem de climatizare si purificare a aerului pe toata suprafata spatiului de activitate
  • Zona special amenajata pentru sporturi de contact,saci,ring
  • Acces gratuit Wi fi
  • Dusuri si vestiare
  • Disponibil prin 7Card

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul