Friends Arena

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Sport - Diverse
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Vin:07:00 - 23:59
Sam - Dum:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: +40 743 070 608
E-mail:
Adresa: str. Lacului Nr.1, Timisoara, Romania

Descriere:

Friends Arena

Sports club

Complex sportiv destinat activităților outdoor (fotbal, tenis, tenis cu piciorul), cât și indoor.
Kickboxing,Functional Training, Cross Training, Zumba, Pilates, Aerobic, Fitness, TRX, personal trainers.
1000 mp pentru sport. Sauna si masaj.

Baza sportivă Friends Arena este locul potrivit pentru toți cei care iubesc sportul, practică mișcarea și cunosc beneficiile acesteia. Activitățile sportive desfășurate în cadrul complexului sportiv se adresează tuturor, indiferent de vârstă sau condiție fizică, femei ori bărbați.
Baza sportivă dispune de 2 săli, cu peste 1000 mp destinați activităților sportive, aparate din cele mai performante pentru fitness, zone de antrenament de tip Cross Training, Kickboxing, Functional Training, Suspension Training.
Sălile destinate activităților și claselor de aerobic (zumba, step &tone, abs&booty), dar și pentru pregătitea individuală, sau alături de un personal trainer sunt parte integrantă a complexului.
Terenul sintetic de fotbal cu nocturnă și tribuna de 200 locuri, terenul de tenis, sau tenis cu piciorul, sauna, vestiarele cu o capacitate de peste 100 de locuri, sunt alte puncte forte ale bazei sportive Friends Arena.
Echipa de profesioniști, antrenori acreditați și mereu pregătiți să ofere sfaturi legate de nutriție, de mișcare, mod de viață.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul