Festivalul Cultural "Zilele Basarabiei", ediția XXIV

Imagini

Informații

Data: 30 Martie - 5 Aprilie 2024
Preț: Intrare liberă
Locul: Timișoara, România

Descriere

Dragi prieteni ai culturii moldovenești, cu emoție vă invităm să luați parte la cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”. Acest festival este cu si despre oameni, deci este o oportunitate unică de a celebra diversitatea și frumusețea culturii noastre, de a ne aduce aminte de tradițiile și valorile care ne definesc ca popor.

Ne-am străduit să pregătim un program captivant și diversificat, care să ofere tuturor participanților și spectatorilor experiențe memorabile și delectare culturală. Fie că sunteți pasionați de dansuri tradiționale, artă vizuală, muzică sau poezie, veți găsi evenimente pe placul dumneavoastră în cadrul acestui festival din Timișoara!

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului și cea de Instagram a organizației pentru a dispune de programul festivalului, informația actualizată și detaliată despre mersul și progresul festivalului.

Facebook: https://www.facebook.com/FestivalulZileleBasarabiei

Instagram: https://www.instagram.com/osbtimisoara

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?