The Glowing Garden

Imagini

Informații

Data: 29 Ianuarie - 20 Martie 2024
Locul:Timişoara, Iulius Town

Descriere

Descoperă și tu magia luminilor la The Glowing Garden.
În perioada 29 ianuarie – 24 martie, Iulius Gardens se transformă într-o oază de lumină și culoare. Pregătește-te să fii transportat într-un univers feeric și fii parte din povestea noastră.
170 de instalații luminoase cu animale, flori, arbori și forme futuriste vor ilumina Iulius Gardens. De la tigri în mijlocului junglei, până la delfini sărind peste apă, un elefant bebeluș la dimensiune naturală, flamingo roz, o grădină cu fructe gigantice și personajele preferate din copilărie. Pe toate le vei găsi în parcul nostru.
Expoziția va fi deschisă zilnic, între orele 16:00 – 22:00.
Prețul biletelor este:
35 RON – adulți
30 RON – copii cu vârste între 3-18 ani
30 RON – pensionari
120 RON – pachet de familie, 2 adulți + 2 copii
Copiii sub 3 ani au acces gratuit.
Biletele se achiziționează la intrarea în expoziție.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?