színJÁTÉKOK Temesvár | theatreGAMES

Imagini

Informații

Data: 30 August - 1 Septembrie 2024
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:színJÁTÉKOK Temesvár | theatreGAMES
Începutul evenimentului:30 August 2024

Descriere

színJÁTÉKOK | theatreGAMES
2024. augusztus 30. – szeptember 01., Temesvár

Jelentkezni itt lehet | Te poți înscrie aici: https://forms.gle/vHkES7NcMTcBoEtJA

Mielőtt felgördülne a függöny az új évadban, a ProTeszt Egyesület és temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház megszervezi a színJÁTÉKOK (a korábbi Actor’s World Championships vagy egyszerűbben Színészolimpia) elnevezésű nemzetközi amatőr sporteseményt.
Miről szól a színJÁTÉKOK?
A színJÁTÉKOK az egyetlen ilyen típusú program a régióban, népszerűsége abban is rejlik, hogy ötvözi a sporttevékenységeket a színházi közeggel, egyaránt nyitott az olimpiai és művészeti értékeket szem előtt tartó helyi és külföldi színházak, színházi emberek, illetve a lelkes közönség számára is.
A színJÁTÉKOK egy alapvetően színész-, közönség- és gyermekbarát, családi és amatőr sportprogram, ahova jöhet apraja és nagyja, ahol sem olimpiai kvótát teljesíteni, sem Európa- vagy világbajnokságra kvalifikálni nem kell, viszont szórakozni és nevetni, sokat mozogni nemcsak lehet, hanem kell is.
Ki vehet részt a színJÁTÉKOK versenyszámain?
Várjuk – kortól függetlenül akár nézőként, akár lelkes résztvevőként – a helyi és határon túli társulatok tagjait, művésztársadalom és technikai személyzet tagjait, egyszerű színházi embereket, bérleteseket és lelkes nézőket egyaránt.
Miért vegyél részt a színJÁTÉKOK programján?
Mert – akár résztvevőként vagy szurkolói minőségben – bőven esélyes, hogy színészi teljesítményben nem lennél dobogós, nem is te énekelnél a legszebben, a szavalás is valószínűleg gyengébben sikerülne, viszont minden esélyed megvan rá, hogy itt versenyzőként kedvenc színészeidnél gyorsabban fuss, focipályán jobban cselezz, nyerj akár kosárlabdában, röplabdában vagy tollasban. Amennyiben ezekben sem sikerülne, még mindig ott az esély, hogy első legyél a sakkversenyen, vagy tiéd legyen a legfinomabb bográcsos a főzőversenyen.
Milyen sportágakban vagy próbákon versenyezhetsz 2024-ben?
Gazdag a kínálat, az idei színJÁTÉKOK programján a következő sportágakban és próbákra lehet jelentkezni: kerékpározás, tenisz és asztalitenisz, tollaslabda (badminton), vívás (baranta), kispályás labdarúgás, streetball, strandröplabda, atlétika (futás 100, 800, 3000 és 4x100 méteren, távolugrás, súlylökés), pentatlon, sárkányhajózás, staféta, sakk és főzőverseny.
Hogyan, hol és meddig jelentkezhetsz a színJÁTÉKOK programjára?
Jelentkezni a jelentkezési űrlap kitöltése és a részvételi díj befizetése révén lehet.
Jelentkezni itt lehet: https://forms.gle/vHkES7NcMTcBoEtJA
A jelentkezési határidő augusztus 18. A részvételi díj augusztus 18-ig 50 lej, augusztus 18 után vagy a helyszínen pedig 60 lej, illetve az ennek megfelelő forint vagy euro.
A rendezvényre a temesvári közönség számára a belépés ingyenes.
Mit biztosítanak a színJÁTÉKOK szervezői?
A Temesváron kívülről érkezőknek – igény szerint – szállást és étkezést, a sporteszközöket, kivéve a biciklit és a tenisz, illetve asztalitenisz ütőket, továbbá a főzőversenyhez szükséges üstöt és konyhai eszközöket.
Kérdés esetén kihez fordulj?
Orbán Enikő: +40746952899 | pr@tm-t.ro
Somogyi Attila: +40783296391 | media@tm-t.ro

színJÁTÉKOK | theatreGAMES
30 august – 01 septembrie 2024, Timișoara

Înainte de ridicarea cortinei peste noua stagiune, Asociația ProTeszt și Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara organizează evenimentul sportiv amator intitulat theatreGAMES (cunoscut până nu de mult ca „Actor's World Championships” sau mai simplu „Olimpiada Actorilor”).
Ce este theatreGAMES?
Este unicul eveniment de acest gen din regiune, care reunește‚ în întreceri sportive și evenimente artistice deschise publicului larg, artiști, oameni de scenă din numeroase teatre, proveniți din diferite țări, care împărtășesc însă valorile olimpismului și aspirația către performanță.
theatreGAMES este un program sportiv amator conceput special pentru actori, public și copii, la care pot participa deopotrivă bunici și nepoți, unde nu avem obligația de a atinge cote olimpice, unde nu sunt pretenții de calificare la un campionat european sau mondial, avem însă multă distracție, mișcare și râsete...
Cine poate participa la programul theatreGAMES?
Pot participa deopotrivă – indiferent de vârstă, ca spectatori sau suporteri entuziaști – companiile teatrelor locale și internaționale, membri ai personalului artistic și tehnic, simpli iubitori de teatru, deținătorii de abonamente sau spectatorii inimoși.
De ce să participi la theatreGAMES?
Pentru că – fie ca participant activ, fie ca suporter pătimaș – sunt șanse mari să nu urcați pe podium la un concurs de actorie, să nu fiți voi cei care vor cânta cel mai bine și este foarte posibil să nu recitați o poezie cu aplombul necesar pentru a ieși în față, dar aici aveți toate șansele să alergați mai repede decât actorii voștri favoriți, să driblați mai bine pe terenul de fotbal, să câștigați la baschet, volei sau badminton. Chiar dacă nu reușiți la aceste probe, tot aveți șansa să câștigați locul întâi la șah sau la concursul de gastronomie, unde să preparați cea mai bună friptură la ceaun.
La ce sporturi și probe puteți concura la theatreGAMES?
Se poate alege dintr-o gamă largă de sporturi și probe pentru a concura la theatreGAMES: ciclism, tenis și tenis de masă, badminton, fotbal, streetball, volei pe plajă, atletism (100, 800, 3000 și 4x100 de metri, săritura în lungime, aruncarea greutății), pentatlon, dragon boat, ștafetă, șah și concurs de gastronomie.
Cum, unde și până când te poți înscrie la theatreGAMES?
La theatreGAMES te poți înscriere completând formularul de înscriere și plătind taxa de participare.
Te poți înscrie aici: https://forms.gle/vHkES7NcMTcBoEtJA
Data limită pentru înscriere este 18 august 2024. Taxă de participare până la data de 18 august este 50 de lei, după 18 august 60 de lei sau echivalentul în forinți sau euro.
Intrarea la eveniment pentru publicul din Timișoara este liberă.
Ce vor asigura organizatorii theatreGAMES?
Asigurăm cazare și masă pentru participanții din afara orașului, toate cele necesare pentru disciplinele sportive, participanții vor trebui însă să-și aducă propria bicicletă, rachete de tenis și tenis de masă, respectiv - în cazul participării - ustensilele necesare pentru competiția culinară
Cui te poți adresa dacă ai întrebări?
Orbán Enikő: +40746952899 | pr@tm-t.ro
Somogyi Attila: +40783296391 | media@tm-t.ro

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?