Stand Up cu Țuțu, Manolescu și Țintă

Imagini

Informații

Data: 7 Aprilie 2024, 19:30 Duminică
Evenimentele trecute
  • 7 Aprilie 2024, 18:00 Duminică

Descriere

Comedianți unul și unul și cu încă 2, in total 3, fac show total de comedie în cel mai potrivit loc din Șag – Le Passion Bistro.
Dan Țuțu, Cristi Manolescu și George Țintă vin să facă super show de comedie la tine in oraș, duminică, pe 7 aprilie, de la 18:00, 19:30.

Show-ul este destinat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Biletele se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro și la Le Passion Bistro, din Șag.

 

duminică, 7 aprilie, ora 18:00, Bilete

 

duminică, 7 aprilie, ora 19:30, Bilete

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?