De la Obiectiv la Rezultat

Imagini

Informații

Data:
  • 2 Martie 2019, 14:30 Sâmbătă
  • 20 Noiembrie 2019, 17:00 Miercuri
  • 8 Februarie 2020, 13:30 Sâmbătă

Descriere

Salut,

Am creat acest workshop intensiv de evoluţie personală şi profesională pentru că secretul nu este DOAR să studiezi non-stop, ci să implementezi non-stop, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă.
De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită.
De aceea, uite ce vreau să fac pentru tine:
Te invit la un workshop de implementare în care vei putea să îți lămureşti şi să îţi RAFINEZI OBIECTIVELE și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să faci informația acționabilă!
Mai exact, la capătul "De la Obiectiv la Rezultat", vei putea scrie o listă clară cu obiectivele şi obiceiurile importante pentru evoluția ta în următoarele 6-24 de luni şi modul cum se regăsesc ele în planul tău de acțiune pe termen lung.
Mai mult de atât: vei avea clare acțiunile pe care urmează să le întreprinzi în întreaga perioadă de implementare a planului tău de viaţă şi a obiectivelor de devenire pe care ţi le propui.
Am încredere în procesul "De la Obiectiv la Rezultat" deoarece voi folosi o tehnologie pe care o cunosc și o aplic de peste 20 de ani și vreau să o împărtășesc cu tine în cele 4.5 ore de curs.

Te aștept cu braţele deschise la acest workshop focalizat pe rezultatele tale în 6 luni, 12 luni şi pentru anii ce vor urma.
https://www.andyszekely.ro/so

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?