Academia de Carieră

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2024, 11:00 Vineri
Preț: Intrare liberă
Locul:Timişoara, Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT

Descriere

Angajatori de TOP se întoarce în Timișoara pe 15-16 martie 2024, iar ediția viitoare se anunță plină de surprize. Te așteptăm la prima academie de carieră marca Angajatori de TOP cu sfaturi direct de la profesioniști din diverse domenii, discuții interactive și momente de networking care îți aduc un posibil mentor sau coleg de echipă!

Prima Academie de Carieră din Timișoara

 

Angajatori de TOP se întoarce în Timișoara pe 15-16 martie 2024, iar ediția viitoare se anunță plină de surprize. Te așteptăm la prima academie de carieră marca Angajatori de TOP cu sfaturi direct de la profesioniști din diverse domenii, discuții interactive și momente de networking care îți aduc un posibil mentor sau coleg de echipă!

15 martie 2024

Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Participarea este 100% gratuită, dar locurile sunt limitate


Ești la început de drum?

Alături de experți în carieră poți descoperi cum să îți alegi jobul potrivit și care sunt skill-urile de care ai nevoie pentru a excela. Iată câteva dintre subiectele pe care ți le-am pregătit:

CV-ul și interviul de recrutare - află cum să creezi un CV care să iasă în evidență și sfaturi pentru interviul de angajare.

Stabilirea obiectivelor profesionale - descoperă cum să îți creezi un plan profesional de termen lung, dar și tactici pentru a-ți atinge obiectivele.

Profilul Angajatului de TOP: află care sunt aptitudinile indispensabile pentru joburile viitorului și cum le poți dezvolta în mod eficient.


Ai deja experiență profesională?

Vom explora împreună cum să continui să evoluezi, dar și cum să gestionezi o schimbare în carieră.

Work-life Balance: descoperă cum poți lucra mai eficient, astfel încât să eviți burnout-ul și să maximizezi timpul liber.

Reconversie profesională: află cum îți poți păstra entuziasmul atunci când faci trecerea de la un domeniu la altul și cum să minimizezi riscurile.

Leadership & Performanță: descoperă care este diferența dintre un lider și un manager și cum poți folosi skill-urile soft pentru performanță și cooperare în cadrul unei echipe.


Ai acces GRATUIT la 2 sesiuni speciale de carieră!
Vei avea acces și la workshop-urile de carieră Angajatori de TOP, unde ai ocazia să întâlnești cei mai doriți angajatori de pe piață, să afli sfaturi de carieră direct de la aceștia și să găsești oportunități profesionale pentru toate nivelurile de experiență.

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?