Methadone Skies

Imagini

Informații

Data: 29 - 30 Septembrie 2023

Descriere

Profităm de noua locație de concerte din Timișoara, Nemesis Art Club pentru a susține două concerte speciale Methadone Skies pe datele de 29 și 30 septembrie. Vor fi două seri cu număr limitat de bilete, în care vom cânta după cum urmează:
Pentru data de 29 septembrie (vineri) vom repeta experiența din 2018, în care setlist-ul va fi alcătuit din piese alese de voi! Am deschis un poll online până pe data de 15 septembrie în care puteți vota piesele pe care doriți să le auziți live din toate albumele noastre.


Pentru data de 30 septembrie (sâmbătă) vom debuta piesele ce vor alcătui albumul nr. 6 Methadone Skies, pe care urmează să îl finisăm și să îl înregistrăm în această toamnă! După acest concert va fi și un Haywire Party cu muzică selectată de noi! So come hang out!


Pentru cei interesați de ambele seri, vor fi 50 abonamente la un preț special (80 RON), dar și bilete separate pentru fiecare seară (50 RON). Ele vor fi puse în vânzare în curând prin iaBilet.ro. Vom avea și prețuri speciale la merchandise cu această ocazie. Don’t miss out!


Methadone Skies este o formație independentă de rock psihedelic din Timișoara. Activă din 2009, trupa a lansat în total 5 albume pană în momentul de față. Fiecare dintre acestea impărtășește propria sa direcție muzicală, cel mai des explorând teritorii sonice aparținând de stoner rock, post-rock, doom metal și/sau rock progresiv. Nu și-au impus niciodată limite, astfel încât fiecare material a devenit suma diferitelor influențe muzicale și a constantelor explorații sonice.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?