De ziua ta, mama!

Imagini

Informații

Data: 8 Aprilie 2024, 19:00 Luni

Descriere

Mari artiști ai scenei românești, interpreţi de muzica populara, se reunesc in luna martie intr-un amplu turneu national cu ocazia unui spectacol dedicat zilei femeii, un eveniment numit De ziua ta, Mama! care se anunta deja a fi concertul extraordinar al primaverii.
Din distributie fac parte artisti de marca, reprezentanti ai muzicii populare romanesti. Astfel vor concerta: Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gelu Voicu si Marcela Fota.

Acompaniamentul va fi asigurat de catre Orchestra Barbu Lautaru condusa de catre maestrul Victor Florea, care ne va oferi multe surprize de-a lungul intregului spectacol.

Nu ratați un spectacol sărbătoare in luna martie, care se anunță a fi cea mai mare petrecere a anului!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?