Rovinhud Wine Show 2019

Imagini

Informații

Data: 15 - 17 Noiembrie 2019
Locul:Timişoara, Hotel Timisoara

Descriere

Ajunși la a 6-a ediție continuăm cu ”rețeta” deja folosită: 34 de expozanți selectați, peste 300 de vinuri, master classuri, experți internaționali, voluntari și responsabilitate socială.
Ca și în anii precedenți cu toții muncim voluntar, inclusiv experții invitați să susțină masterclassurile, și tot profitul va fi folosit pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități.
Vă așteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?