Hrana

Imagini

  • Hrana

Informații

Data: 17 Octombrie 2024, 20:00 Joi

Descriere

Premiată de Gault&Millau, l-a servit pe Regele Angliei, ne-a servit pe noi La Căpițe, la Musiu sau la Kibuț, Alina Săftulescu coboară de la munte cu desaga plină de bunătăți, din propria cămară sau adunate de la micii producători și fermieri locali și vine la Taifas, să sărbătorim gastronomia balcanică ca patrimoniu cultural comun.

Alina Săftulescu este Creative Director @Kibuț/Gărâna

Absolventă a Facultății de Chimie Industrială și a Facultății de Arte și Design din Timișoara, Alina Săftulescu a părăsit definitiv Timișoara, orașul în care s-a născut, pentru a trăi în tihnă la munte, la Gărâna, alături de soțul ei. A lăsat în orașul natal câteva proiecte (The Note, River Deck, La Căpițe, Musiu), evenimente și acțiuni culturale (festivalul Joie de Vivre, expoziții, concerte, proiecte de curatoriat) pentru a deschide la Gărâna un hub gastronomico-cultural, Kibuț, unde își împlinește și împletește cele două mari pasiuni: arta și gastronomia.

Pe 17 octombrie, de la ora 20:00, la Reciproc, vă invităm să luați parte la un eveniment gastronomic unic, parte din a doua ediție a Festivalului de film și cultură balcanică Taifas.

HRANA - food concept by Alina Săftulescu, marchează 35 de ani de la Revoluția din decembrie și explorează tema libertății printr-un meniu ce îmbină rețetele tradiționale balcanice cu tehnici moderne.
Meniul va cuprinde preparate care ne amintesc de "chermezele" anilor ’80: de la sandwich-uri cu salam de Sibiu și brânză rasă, piftia, ouăle umplute, salată de boeuf ori crema de pește și salată de icre, reinterpretate pentru a celebra trecutul și libertățile regăsite.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?