Opera pe ritmuri lăutărești

Imagini

Informații

Data: 27 Aprilie 2024, 18:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Opera pe ritmuri lăutărești
Începutul evenimentului:27 Aprilie 2024, 18:00

Descriere

V-ati intrebat vreodată cum ar suna opera cu muzica lautareasca? Este o combinatie fantastica, in care autenticull nostru, muzica lautareasca isi impleteste sonoritatile prin acordurile marilor compozitori.
Astfel, cream un spectacol deosebit in care renumitele pagini universale dar și românești, printre care O sole mio, La donna e mobile, Habanera, Brindisi, Cielito lindo, Calypso, Sărmane lautar, vă vor surprinde prin sonoritati si videoproiectii inedite.

Interpretii acestui spectacol sunt: mezzosoprana Lăcrămioara Crihană, Tenorul Paul Celmare și baritonul George Băicoianu, acompaniati de Taraful Paul Gheorghe.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?