Mădălina Pavăl Orchestra la FFIR16

Imagini

Informații

Data: 11 August 2024, 19:00 Duminică
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Mădălina Pavăl Orchestra la FFIR16
Începutul evenimentului:11 August 2024, 19:00

Descriere

„Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Orchestrăm cu măiestrie două lumi: una clasică și una alternativă. Noi îi spunem world music sau muzică lumească.
Împreună cu Alexei Țurcan - producător și compozitor - am pus bazele unei formule de performance ce se numește Mădălina Pavăl Orchestra.
Suntem mai mult decât o orchestră clasică. Am reinventat sonoritățile românești, am îmbinat texturi din lumea clasică (quintet de coarde, harpă, flaut) cu dinamica de dans și forța tribală a bandului de alternativ. Unii i-ar zice world music, pentru noi e un ansamblu care doinește românește și te învârte nebunește. Muzică lumească dintr-o simfonie de locuri: cel bucovinean, moldovean, sud-dunarean și balcanic.”
Vă invităm să dansați și să vă învârtiți alături de Mădălina Pavăl și a ei muzică lumească pe 11 august, de la ora 19:00, în Bastionul Țesătorilor din Brașov!
Biletele sunt în număr foarte limitat!
*Copii până la 12 ani au gratuitate, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet, prin anunțarea la adresa de e-mail iulia@mioritics.ro

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?