Nusha & Simina Grigoriu

Imagini

Informații

Data: 11 Octombrie 2024, 22:00 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Nusha & Simina Grigoriu
Începutul evenimentului:11 Octombrie 2024, 22:00

Descriere

Din cauza unor motive obiective, care nu țin nici de noi organizatorii nici de artiștii evenimentului de pe 19 aprilie Nusha & Simina Grigoriu va fi amanat. Evenimentul se va desfășura prin toamnă, iar biletele vor rămâne valabile. Vom reveni cu update-uri.
Mulțumim pentru înțelegere!


If you wanna dance till your shoes cry, you must check Nusha. Încă din 2007, Nusha și-a făcut apariția în lumea techno și de atunci nu a mai plecat. Ea și-a experimentat și și-a rafinat gustul muzical de-a lungul anilor, împărtășind scene cu legende techno binecunoscute.
Nusha are o opinie foarte distinctă când vine vorba de abordarea propriei muzici. Piesa „Equality” (Autektone) este un exemplu perfect în care îi puteți auzi dragostea pentru ritmuri minimaliste combinate cu lovituri puternice și completate cu melodii hipnotice.
Născută în România, crescută în Toronto, Simina Grigoriu a acumulat în mod constant o multitudine de premii de-a lungul stimatei sale cariere. Începându-și călătoria muzicală ca DJ, ea a făcut tranziția la producător și ulterior a fondat una dintre cele mai de succes case de discuri din scenă, Kuukou Records, care servește acum ca un ritual de trecere pentru un artist în plină dezvoltare.
În urma unui flux de lansări charter pentru Kaligo Records, Rave The Planet, OFF Recordings și propriul ei Kuukou, Grigoriu și-a făcut marele debut în We Are The Brave cu dublu-face Mental Warfare / Feed The Machine.
Simina a uimit mulțimi uriașe la festivalurile și cluburile de noapte majore din întreaga lume, devenind un act de bază pentru Deichbrand, BigCityBeats' World Club Dome, Untold Festival, Love Parade și, mai recent, Ushuaia, Ibiza, pentru a numi câteva. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că șefa techno și-a numit labelul „Kuukou” (în japonez pentru aeroport).
Presale: 65 Lei (online https://kruhnenmusikhalle.ro/event/5906/ )
In ziua evenimentului: 90 Lei

Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0799 958 537 pana cel tarziu la ora 19:00 in ziua evenimentului. Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane. Rezervarea este valabila pana la ora 24:00, dupa aceasta ora rezervarea isi pierde valabilitatea!
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.
*Persoanele cu rezervare au prioritate la accesul in club (skip the line).

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?