Adevarata poveste a Spanului - one woman show

Imagini

Informații

Data: 1 Aprilie 2023, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Galeria de Arta Ora0 te invita la o piesa de teatru speciala:
Adevarata Poveste a Spanului- One woman show cu si de Cristina Bordeanu.
,Sa te feresti de omu' Span!", zice poporu’.
...ca omu' Span e om viclean, om fara inima,om hain si fara Dumnezeu."
Zau? Eu l-am iubit asa de tare ca am facut o poveste dooooar pentru el, ca sa-l cunoasteti si voi cu adevarat si sa-l iubiti si sa-l luati acasa, pahaha. Eu il iau cu mine peste tot, ca acum locuieste in mine si nu mai pot sa ma desprind de el.
Va astept pe 1 aprilie, la ora 19-ca stiti voi raii ies numa' pe intuneric, la Galeria de Arta ora0, sa descoperiti si voi cine e Raul si cine e Eroul !
One woman show cu si de Cristina Bordeanu
Durata : 50 de minute
Pret bilet 40 de lei
Recomandat persoanelor 12+
Informatii si rezervari: 0737650420
Spectacolul va incepe la ora 19.00. Va rugam sa fiti punctuali. Dupa inceperea spectacolului, accesul in sala nu se va mai putea face.

Despre artista
Cristina Bordeanu este o tanara actrita, absolventa a Facultatii de Teatru si Film, UBB, Cluj-Napoca, in 2022. Brasoveanca fiind, s-a intors acasa pentru a contribui la fructificarea peisajului cultural brasovean. Dorinta ei este ca Brasovul sa capete efervescenta si diversitate culturala, si i se pare important sa afle ce isi doreste publicul. Spectacolul ,, Adevarata poveste a Spanului”, este unul care ii apartine in intregime, de la concept, la text si costum. O reinterpretare a Spanului, din ,, Povestea lui Harap-Alb”, intr-o versiune in care antagonistul este salvat de vina, si vine sa ne povesteasca perspectiva lui asupra...vietii. Reprezentatia de pe 1 aprilie, din Brasov, va da startul unui turneu national independent organizat de Cristina, urmand ca Spanul sa ajunga in luna aprilie, sa isi spuna povestea, in Bucuresti, Tg. Mures, Oradea si Cluj-Napoca.
Va asteptam!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?