Tribute Queen - The Show Must Go on (Joseph Lee Jackson)

Imagini

Informații

Data: 6 Aprilie 2024, 22:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 8 Aprilie 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Muzica formației Queen va răsuna din nou pe scena din Rockstadt în data de 6 aprilie. Joseph Lee Jackson revine în Romania. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen. Alături de Joseph se va afla și Craig Farlay, cel mai bun imitator al lui Brian May.
Joseph Lee Jackson urmează acest drum de mai bine de 19 ani, în timp fiind remarcat chiar de Brian May și de Roger Taylor. Impresionați de el, cei doi l-au invitat în cadrul mai multor petreceri, la una dintre ele cântând pentru însăși mama lui Freddie Mercury. Joseph a fost invitat și la dezvelirea statuii lui Freddie din Feltham. Concertul susținut în Dubai a fost transmis de MTV Asia și a fost urmărit de milioane de oameni.
Presa de specialitate i-a numit concertele lui Joseph drept „cele mai asemănătoare” emulări ale unei experiențe Queen.
 Open door: 16:00
 Concert: 20:00
 Bilete online: 80Lei https://rockstadt.ro/.../tribute-queen-the-show-must-go-on/
 Accesul persoanelor sub 14 ani este STRICT INTERZIS. Copii cu varsta intre 14 si 18 ani trebuie sa aiba bilet valabil si sa fie insotiti de un parinte.
Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0770 800 497 pana cel tarziu la ora 19:00 cu o zi inainte de eveniment. Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei de persoană (loc la masa) pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?