Cosmic Joy și Bucuria de a fi

Imagini

Informații

Data: 25 Februarie 2024, 10:00 Duminică
Locul:Sibiu, Hilton Sibiu

Descriere

The Spa Hilton Sibiu și Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts vă invită pe 25 februarie, între orele 10:00 – 13:00, la un eveniment de relaxare și reconectare cu sinele.

Programul include:
1. Clasă de Himalayan Kundalini Kriya Yoga - Sacred Arts (1h) - O clasă de yoga bazată pe tehnici străvechi din cultura Himalayană menite să îmbunătățească starea de bine, să echilibreze sistemul nervos și să purifice energia organismului. Prin aceste practici se poate ajunge la o stare de liniște și relaxare care facilitează conectarea cu sinele propriu.

2. Relaxare la The Spa (2h) - acces la toate facilitățile Spa-ului - piscină interioară, jacuzzi, saună finlandeză, saună aromatică, saună cu infraroșu, saună cu aburi, zone de relaxare și testare mini-terapii realizate de cei mai pricepuți terapeuți.

Participare:
Dacă dorești să participi la acest eveniment, te rugăm să ne contactezi pentru rezervare la numărul de telefon 0741031283 sau pe e-mail la receptie.spa@hilton.com;
Prețul pentru acces este de 125 RON/persoană iar pentru desfășurarea evenimentului este nevoie de un număr minim de 30 de participanți.
Evenimentul este dedicat exclusiv persoanelor peste 18 ani;
Participanții trebuie să aibă o ținută potrivită pentru clasa de yoga și pentru accesul la piscină/zona Spa;
Pentru acest eveniment nu se asigură prosoape/halate;
Participanții sunt rugați să-și aducă propria saltea pentru yoga;
Politica de anulare este de 12 ore.

Rezervă-ți locul din timp și pregătește-te de o zi deosebită alături de echipa The Spa at Hilton Sibiu și Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?