Compact Paul Ciuci - Cantec Pentru Prieteni

Imagini

Informații

Data: 1 Martie 2024, 20:00 Vineri
Artiști:Compact

Descriere

Salut, prieteni!
După succesul din 2023 al Turneului Național “Fata din vis-40 de ani” al trupei Compact, Paul Ciuci si colegii lui pornesc din nou la drum ajungand in orașele voastre cu un nou spectacol intitulat cum altfel decat, simplu: "Cantec pentru Prieteni!”

Considerat ca fiind unul din marile hituri ale rockului românesc, acest cantec reușește de fiecare data sa adune într-o singura voce bucuria si speranța zecilor de mii de oameni care de-a lungul timpului au participat la concertele trupei Compact.
Va asteptam cu drag in:

23 Februarie - Buzău (Club No Limit)
24 Februarie - Iași (Underground Pub)
1 Martie - Sibiu (Oldies Pub)
2 Martie - Videle (Prestige)
8 Martie - Constanta (Club Phoenix)
9 Martie - București (Beraria H)
15 Martie - Timisoara (M2)
16 Martie - Cluj (Euphoria Music Hall)
21 Iunie - București (Arenele Romane)
Biletele se găsesc pe: https://www.iabilet.ro/bilete-cantec-pentru-prieteni/

Ne puteti urmari pe Facebook si Instagram unde veti gasi informatii utile si actualizari despre activitatea trupei noastre!

ATENȚIE:

Participarea în cadrul acestui eveniment reprezintă acordul dumneavoastră automat pentru realizarea și folosirea materialelor foto/video în scop de promovare a evenimentelor și a paginilor Kompas Events și Compact – Paul Ciuci.

Va multumim!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?