Vivid Bistraw

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Dum:12:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: +40 742 144 472
E-mail:
Adresa: Iasi, Str. Palas 3

Facilități

Business Lunch
Wi-Fi
Terasă

Descriere:

Ascultând mai atenți șoaptele naturii, respectând ofrandele acesteia și în permanenta prețuind viața înainte de toate, prin VIVID BISTRAW dorim să învațăm mai bine cum să trăim în armonie atât cu noi inșine cât și cu mediul înconjurător din care, chiar daca unii nu realizăm încă, facem parte.

Credem într-o lume mai sănătoasă, mai bună, și mai frumoasă, plină de iubire si armonie.

Deținem curajul și suntem pregătiți să demonstrăm, că se poate, entuziaști invitându-vă să cautăm și să conturăm secretul VIVID.

Doar astfel, împreună, vom putea clădi ceva mai grandios decât o prietenie!
Vom putea schimba opinii, vieți, oameni, si de ce nu, încet dar sigur, vom schimba... întreaga lume!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul