Fire Ribs

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Bar
Bucătărie: Americană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Joi:10:00 - 22:00

Informații de contact

Telefon: +40 332 401 252
E-mail:
Adresa: Str. Elena Doamna, nr 61, Iasi, Romania

Facilități

Business Lunch
Livrare
Grătar
Terasă

Descriere:

Cele mai bune coaste din coltul acesta de lume!

Un concept de Bar-B-Q House, cu farmec american, care se adresează înfocaţilor după coaste gătite spre perfecţiune. La Fire Ribs, atmosfera şi cuptoarele sunt încinse pentru bună dispoziţie şi pentru o masă copioasă. Ingredientele proaspete sunt adunate în acest colţ de lume pentru ca noi să pregătim preparate ce-ţi lasă gura apă. Carnea, legumele şi condimentele se întâlnesc într-o explozie a gustului pentru a-ţi potoli foamea şi pofta.

Rețetele Fire Ribs sunt irezistibile, astfel încât a trebuit să facem față cât mai multor cereri.

Coastele de porc sunt alese cu grijă şi preparate încet la cuptor pentru a păstra gustul şi frăgezimea lor, stropite fiind cu sosul special FireRibs şi servite rapid şi fierbinţi. Saltul savuros începe de la prima îmbucătură.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul