Berăria Veche

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Bar
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Joi:12:00 - 23:00
Vin - Sam:12:00 - 23:45
Dum:12:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: 0232 464 632
E-mail:
Adresa: Iași, str. Sărărie, nr. 212

Facilități

Grătar
Wi-Fi
Parcare
Terasă

Descriere:

Beraria Veche si-a deschis terasa pentru inca un sezon. Fie ca preferati un ciolan cu sos picant, sau cu fasole, ori o tigaie picanta, aici puteti sa va simtiti grozav alaturi de personalul nostru.
Imbinam berea de calitate cu bucatele din carne, astfel incat ospatul sa fie pe cinste. Pentru rezervari va rugam sa sunati la 0232 464632.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul