Gran Fondo Ro - Iași 50 km

Imagini

Informații

Data:
  • 11 Martie 2023, 12:00 Sâmbătă
  • 29 Iulie 2023, 08:00 Sâmbătă
Locul: Iași, România

Descriere

Ne dorim în acest an ca tot mai mulți pasionați de mersul cu bicicleta să beneficieze de noi experiențe.
Astfel cu sprijinul Randonneurs România și Piciu Team dorim să facilităm parcurgerea de trasee noi de anduranță chiar cu MTB-ul.
După experienta anilor trecuți, Iași Club de Biciclete îți propune o nouă aventura inedita, alături de oameni care iubesc această pasiune.
Tot ce ai nevoie este voință și o bicicleta în stare bună de funcționare. De restul ne ocupam noi, ca să ai șanse maxime să termini ceea ce îți propui.
GRAN FONDO ROMANIA pe scurt (GFR), reprezintă o serie de 4 brevete destinate tuturor cicliștilor/bicicliștilor, indiferent de nivelul de experienta și pregătire, cu o lungime și o viteza mai mică decât în cazul celorlalte brevete, având scopul obținerii experienței pentru a participa la brevetele clasice, cât și a promovării fenomenului ciclismului de anduranță în rândul întregii comunități de bicicliști.
Aceste brevete se desfășoară cu respectarea prevederilor Regulamentului GFR - https://randonneurs.ro/regulament-brevete-populare-gfr/
Traseul pentru GFR50 km este Iași, Lețcani, Podu Iloaiei și retur
Timpul maxim de parcurgere este de 4 ore, deplasându-te cu o viteză minimă de 12.5 km/h și îți va aduce un certificat de omologare, precum și, înscrierea în lista Randonneurilor alături de milioane de alți cicliști și o experienta de care îți vei aminti cu drag peste ani.
Taxa de participare pentru brevetele populare este 35 lei / brevet (include cheltuielile de administrare a evenimentului, de omologare a rezultatelor, brevet-cardul și certificatul de brevetare), sau 120 lei dacă achiți toată seria (valabil doar pentru GFR 50) - Include medalia de Super GRandonneur2023, dacă parcurgi toată seria.
Înscrierea se face din timp prin trimiterea pe email-ul: icdebteam@gmail.com, a numelui complet, adresa domiciliu, număr telefon, data nașterii, codul poștal de reședință.
Referitor la numărul de participare - VALABIL TOATĂ SERIA, la înscriere ne poți comunica în mail dacă dorești să-ți apară numele și prenumele pe număr, un nick name/poreclă sau să nu-ți apară nimic?!
Înscrierile încep din luna ianuarie
Plata se poate face direct către Paul, miercuri, în Piața Unirii, Iași, ora 19, pentru cei din Iași, pentru cei din țară - detalii pe mail.
Înscrierile se fac până la data de 8 martie inclusiv, respectiv 26 iulie.
(După această dată vă urăm mult succes).
ATENȚIE : NU SE FAC ÎNSCRIERI LA START.
Startul are loc în ziua de sâmbătă 11 martie, ora 12, respectiv 29 iulie, ora 8 locația Piciu Gold (Bulevardul Alexandru cel Bun, nr 5).
Rugăm a fi prezenți începând cu ora 11 pentru completarea formalităților de înscriere.
 
Rezultatele acestor brevete populare sunt omologate de către Randonneurs Romania, iar după fiecare brevet se va primi un certificat cu un număr de înregistrare și diplomă de participare.
Traseu GFR50 km
https://ridewithgps.com/routes/34974401 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Traseu Ultra Brevet 250 km (una zi)
https://ridewithgps.com/routes/34974523
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de e-mail la înscriere.
Toți concurenții care obțin toate cele patru brevete populare în acest an, vor obține titlul și medalia de Super GRandonneur.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?