SPECTACOLELE LUNII APRILIE | 2024

Imagini

Informații

Data: 27 Aprilie 2024, 18:30 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 26 Aprilie 2024, 18:30 Vineri
  • 21 Aprilie 2024, 18:30 Duminică
  • 19 Aprilie 2024, 18:30 Vineri

Descriere

Deschidem luna aprilie cu un concert cameral la Palatul Culturii, unde artiștii instrumentiști vă vor încânta cu teme muzicale din filme celebre.

Continuăm și în acest an triada reprezentațiilor capodoperei verdiene Aida. Pe 12, 13 și 14 aprilie vă invităm să vă bucurați de grandioasa producție ieșeană la care vor lua parte peste 200 de artiști.

Opera Rigoletto, una dintre cele mai populare lucrări verdiene, poate fi revăzută pe 19 aprilie. Învăluită de strălucirea muzicii compusă de Verdi, întreaga creație se concentrează în jurul bufonului Rigoletto, care după descrierea compozitorului era „în exterior slut și grotesc, dar în interior plin de pasiune și dragoste”.

Palatul Culturii își deschide porțile pe 16 aprilie pentru un al doilea concert instrumental. Vă invităm să vă delectați cu farmecul muzicii de cameră într-un edificiu încărcat de istorie.

Pe 21 aprilie vă invităm într-o călătorie epică și plină de umor alături de aventurierul Don Quijote și baletul Operei ieșene. Muzica lui Minkus completează povestea captivantă a nobilului „cavaler rătăcitor” pornit în căutarea idealurilor umane.

Finalul lunii aprilie ne învăluie cu șarmul seducătoarei Carmen. Operă simbol al romantismului francez, creația lui Georges Bizet va fi prezentată în dublă reprezentație, pe 26 și 27 aprilie.

Biletele pentru spectacolele lunii viitoare pot fi achiziționate începând de miercuri, 13 martie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția Operei.

Vă așteptăm cu bucurie!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?