PiSiCi 2

Imagini

Informații

Data: 31 Martie 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Spectacol-concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava
Pus la cale de FĂRĂ ZAHĂR
Cu Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Cosmin Panaite, Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru, Răzvan Bănuț
 
Bilete online pentru pisici spectatoare https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-pisici-2-83945/?q=PiSi
 Partener media - RADIO IASI
V-ați întrebat cumva ce se întâmplă în lumea pisicilor? Nu e nevoie. Vă spunem noi oricum. Compania Fără Zahăr a creat un serviciu prin care vă spunem lucruri fără ca voi să depuneţi efortul de a întreba. Oricât de drăguțe și amuzante ar părea pe internet, pisicile au și ele probleme. Mai multe vieți înseamnă și mai multe probleme. De două ori mai multe, căci vorbim de Pisici 2. Ele merg la terapie, se confruntă cu criminalitatea, cu dieta, șoarecii, drame ale iubirii și crize de identitate, prin care trec cântând cu grație și foarte mult haz.
Pisici 2 vă invită să aruncați o privire în acest univers paralel pisicesc plin de hazard și jucării, montat în viziunea comică specific fărăzahăriană, continuând saga personajelor din Pisici, un spectacol-concert de mega succes al teatrului sucevean.
Versuri: Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu
Regia muzicală: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Anamaria Țaranu
Durata: 65’
AP-12

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?