DiscoVino – retro party

Imagini

Informații

Data: 19 Mai 2023, 21:00 Vineri
Locul: Complex Sunrise Ciric, soș. Aroneanu, nr. 8, Iași

Descriere

Distracția primelor discoteci din România revine la Sunrise Ciric pe 19 Mai 2023 când nostalgia, bucuria și emoția anilor ’80 & ’90 vor fi recreate într-un concept modern: DiscoVino!
Vei avea parte de o atmosferă energică, alături de oameni faini, la o degustare de produse artizanale împreună cu un pahar de vin, o porție de râs oferită de Bobi Dumitraș și cea mai bună muzică din anii ’80 & ‘90 mixată de DJ Marius Voicescu.

Fără să promitem o seară de neuitat (vor mai urma și altele), cu siguranță te vom face să îți aduci aminte de adolescență și de anii de liceu, de petrecerea de majorat, de ringul de dans și de distracția din vremurile studenției.

DiscoVino, un party pentru nostalgicii cu spirit tânăr, ce combină într-o manieră specială distracția trecutului cu eleganța prezentului!

Pentru data de 19 Mai, la Sunrise Ciric, am pregătit scenariul perfect:

21:00 - 23:00 Actul I: Întâmpinare cu prosecco și degustare de produse artizanale. Și cum mâncarea merge mai bine cu un pahar de vin, vei putea să alegi ce vin vrei să bei: alb, rose sau roșu.

23:00 - 24:00Actul al II-lea: Stand-up Comedy - invitat: Bobi Dumitraș

00:00 - 05:00Actul al III-lea: Vibrăm împreună pe ritmuri retro alături de DJ Marius Voicescu și cocktailuri pe bază de vin.

Detalii despre bilete:

Biletele “Acces ora 21:00” permit accesul începând cu ora 21:00 (include Actul I, Actul II și Actul III - degustare de produse artizanale, stand-up și retro party)
Biletele “Acces ora 24:00” permit accesul începând cu ora 24:00 (include doar Actul III – retro party)

Biletele “Acces ora 21:00” achiziționate online de pe iabilet.ro vor participa la o tragere la sorți unde vor putea câștiga unul din următoarele premii:

Locul 1 - o noapte de cazare la Cabana de lux “Alpine Lounge Chalet****” din Vatra Dornei (întreaga locație, 4 camere, 8 persoane)
Locul 2 - un platou “Fonfleu” de la Băcănie pe Platou și o invitație de 2 persoane la următorul concert organizat de Event by Ioana Gamen
Locul 3 - o sticlă de vin roșu sec “1000 de Chipuri - Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc”
Desemnarea câștigătorilor se va face prin random.org în seara evenimentului.

DiscoVino – “Retro is the new modern” - te așteptăm la socializare și distracție!

Bilete

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?