Expoziţia "Vicii, tabieturi și mici pasiuni nevinovate în sec. XVIII - XX"

Imagini

Informații

Evenimentele trecute
  • 12 Mai 2023 - 15 Ianuarie 2024

Descriere

Expoziţia „Vicii, tabieturi și mici pasiuni nevinovate în sec. XVIII - XX”, un periplu în fascinanta lume a protipendadei din spațiul românesc.
Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”, 12 mai 2023 - 15 ianuarie 2024.
Vernisaj: 12 mai 2023, ora 13.00.
Micile pasiuni, tabieturile și viciile, între care viciul fumatului, tabietul cafelei sau al ceaiului, pofta pentru mâncăruri alese sau cofeturi, slăbiciunea pentru băuturi alcoolice sau jocuri de societate, pasiunea pentru modă, bijuterii și accesorii vestimentare, construiesc un tablou viu, dinamic, plin de culoare și rafinament, ce evidențiază mentalitățile, obiceiurile și stilul de viață al membrilor înaltei societăți românești din ultimele trei secole.
În expoziție sunt etalate bunuri culturale care s-au aflat în posesia unor mari familii din elita societății, precum Sturdza, Ghica, Krupenski, Mavrogheni, Moruzi, Cuza, Kogălniceanu, Burada.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?