Short Stop - Proiecții de scurtmetraje

Imagini

Informații

Data: 12 Decembrie 2023, 19:00 Marți
Evenimentele trecute
  • 18 Iulie 2023, 19:00 Marți

Descriere

Short Stop International Film Festival revine cu proiecții la Iași.
Marți, 12 decembrie, începând cu ora 19, ne vedem într-unul dintre cele mai faine spații din Iași, Acaju, unde vă vom aduce câteva dintre cele mai bune scurtmetraje realizate în ultimul an.
Ficțiune, Animații, Experimental, Web Short, Documentare, Music Video, le aducem pe toate.
Intrarea este LIBERĂ, dar locurile sunt limitate, așa că vă sugerăm să vă rezervați locurile din timp la numărul de telefon 0748 417 445.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?