Dragobete Boem

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2024, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Cea mai inedită petrecere de Dragobete este aici!
Bucură-te de un "Dragobete Boem ", ce va avea loc pe data de 24 Februarie, de la ora 19:00, într-o locație spectaculoasă.

Intră în atmosfera captivantă a serilor magice de la Hambar 51, într-un cadru inedit și plin de farmec, unde fiecare detaliu este menit să aducă un strop de magie în inimile noastre. Hambar 51 se transformă într-un colț al boemei, unde stilul Boho își face simțită prezența în fiecare element al decorului.

 

Atmosfera va fi întreținută de DJ Razvan Breaker, care ne va reaminti de cele mai îndrăgite hituri din toate timpurile.

 

Indiferent dacă vreți să celebrați iubirea sau doar doriți să vă bucurați de o atmosferă minunată alături de prieteni vechi sau noi, vă așteptăm cu brațele deschise la "Dragobete Boem"!

 

Lăsați-vă surprinși de magia Dragobetelui într-un cadru boem și plin de magie!

 

 

Locatie: Hambar 51 (Poarta Verde, Șoseaua Valea Rediului Nr. 505)

Data: 24 Februarie 2024

Ora: 19:00

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?