Concurs de Catan | Board Games Events

Imagini

Informații

Data: 29 Februarie 2024, 20:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 22 Februarie 2024, 20:00 Joi
  • 1 Februarie 2024, 20:00 Joi
  • 21 Decembrie 2023, 20:00 Joi

Descriere

În fiecare Joi ne găsiți la Arte Cafe începându cu ora 20:00, la concursul amical de Catan, Jocul de Bază. Mai multe detalii mai jos
Acest eveniment face parte din sezonul Ianuarie-Martie 2024, la finalul căruia vom face un total general al punctelor acumulate în toate participările la competițiile amicale de Catan, iar jucătorul cu cele mai multe astfel de puncte va primi un joc din partea Ideal Board Games. Și vom premia persoana care vine la cele mai multe evenimente marca Board Games Events de orice fel în aceste 3 luni. *Obligatorie deținerea unui cont pe aplicația https://boardgamesevents.com, cu care să participați la aceste evenimente

Mai mult decât o competiție, aceste seri ne-au demonstrat că reprezintă un motiv de a vă destinde, a schimba idei și a vă conecta cu oameni faini din domenii diverse și de vârste diferite, totul fiind acompaniat de minunatele băuturi preparate de colegii noștri de la bar.

Oferim snack-uri tuturor participanților si medalii pentru locurile 1, 2 și 3, unde să vă testați limitele la cel mai popular joc de societate al vremurilor noastre, Catan Jocul de Bază.


Cât de buni negustori sunteți de fapt? Este strategia la care v-ați gândit cea mai bună sau pur și simplu vă
simțiți norocoși? Sunteți cei mai pricepuți din grupul vostru, dar ați mai jucat vreodată și cu alte persoane?
Competiția va avea loc în 3 runde, astfel: se vor selecta random cate 3 sau 4 jucători pentru fiecare masă.
Fiecare rundă va avea o durată de max. 50 min., iar la finalul rundei în funție de punctajul avut, locul 1 va primi 5 puncte, locul 2 - 3 puncte, locul 3 - 2 puncte, locul 4 - 1 punct. Va fi luat in considerare și punctajul avut de fiecare participant pe tabla de joc pentru departajarea ulterioară.

 

La finalul rundelor se va vedea participantul cu cele mai mult puncte acumulate, iar acela va fi caștigătorul competiției. Premiul cel mare va fi de - 65 RON in consumație făcută la bar, locurile 2 si 3 vor primi 45 RON, respectiv 25 RON.


Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Bilete

 

joi, 29 februarie, ora 20:00, Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?