„Drumul Spre Succes” cu Magda Moga

Imagini

Informații

Data: 18 Iulie 2024, 18:00 Joi
Locul: Teatrul de Vara, Iași
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:„Drumul Spre Succes” cu Magda Moga
Începutul evenimentului:18 Iulie 2024, 18:00

Descriere

Dragi prieteni,
Vă invităm să petrecem împreună încă o seară plină de inspirație și relaxare, în cadrul evenimentului „Drumul Spre Succes” cu Magda Moga. De această dată, o vom avea alături de noi pe Raluca Popa - consultant financiar.

Joi, 18 iulie, vă așteptăm la Teatrul de Vară (Grădina Palas) din Iași, începând cu ora 18:00, pentru o seară de neuitat.

INVITAT SPECIAL: Raluca Popa, consultant financiar. Raluca este consultant financiar de 4 ani, iar de 2 ani a părăsit mediul corporatist pentru a se dedica pe deplin activității de consultanță financiară. Totodată, Raluca dezvoltă un program de educație financiară pentru cei mici, numit „copii cu economii”.

Raluca ne va vorbi despre cum putem face economii fără să simțim că ni se restrânge bugetul, fără să facem sacrificii financiare și fără să renunțăm la ceea ce ne place. Ne va oferi strategii practice și eficiente pentru a ne optimiza cheltuielile zilnice și pentru a găsi modalități inteligente de a economisi, fără stres.

MOMENTE ARTISTICE: Seara va fi îmbogățită cu muzică populară tradițională și muzică ușoară, momente susținute de artiști care ne vor încânta cu interpretările lor de excepție, creând o atmosferă plină de emoție și bucurie.

TOMBOLĂ CU PREMII: Nu ratați șansa de a câștiga premii fabuloase în valoare de sutedeeuro oferite de partenerii noștri: consultații stomatologice gratuite, reduceri la cazare, abonamente la cluburi de afaceri, sesiuni de coaching și multe altele.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?