Din Sânul Basarabiei

Imagini

Informații

Data: 28 Aprilie 2024, 19:00 Duminică

Descriere

Gospodari și Gospodine, Flăcăi și Mândre, legați jitele! Duminică, 28 aprilie, Underground Pub Iași, HARMASAR și SPD Chișinău, vă poftesc la un boț de gălăgie în cadrul turneului de primăvară ”Din Sânul Basarabiei” Evenimentul va avea loc în Underground Pub (Galeriile Ștefan cel Mare, Iași), începând cu orele 19:00.
HARMASAR, trupă de folk metal din Republica Moldova.
În 2013 s-a lansat în Chișinău printr-un concert reușit, ocupând un loc de top în underground-ul local.
Băieții au luat primul loc la concursul POT Music în anul 2015 și în 2016 a fost lansat albumul lor de debut "Din Pământ" .În 2020, au lansat single-ul "XIII". În octombrie, 2022, au scos primul videoclip la piesa ”Strîga” urmat de lansarea EP-ului ”Păcatu” în aceeași lună.
În ultimii ani, trupa Harmasar, în parteneriat cu Grom Booking Agency a pornit o serie de evenimente anuale, "Prăpăd Fest".
De-a lungul activității au reușit să ocupe sloturi de co headlineri pe scene ca Rock'n'Iasi, Celtic Transilvania, Folk & Metal Fest, Open Camp Vaslui și au cântat alături de trupe precum Rotting Christ, 1914, Vader, Jinjer, Finsterforst și altele.
Membri :
Max Miller - voce, chitară
Ionel Cojocaru - chitară
Pavel Ungureanu - nai, fluier
Ștefan Gîlcă - chitară bas
Evghenii Etairo – tobe

S.P.D. combină trăsături din diferite genuri a muzicii grele cum ar fi groove metal, hardcore, deathcore și grindcore. Textele ating teme psihosociale, trupa promovând simplitatea în atitudine, viziuni deschise și sinceritatea în mesaj.
Toate acestea, interpretate de Alina (tobe), Alexei (chitară), Evgheni (bas) și Victor (voce/text), se combină într-o prestație scenică sinceră și plină de energie care a permis trupei să evolueze de-a lungul anilor pe scena numeroaselor concerte și festivaluri din Moldova, Ucraina și România.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?