Adrian Bezna și Dinu Olărașu: Cele Patruzeci - Concert Folk

Imagini

Informații

Data: 9 Martie 2024, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Adrian Bezna și Dinu Olărașu aduc muzica folk la Helix de ziua Celor Patruzeci de Pahare. Folk-iști din garda veche, cei doi își cântă emoțiile pe 9 martie într-un concert live.

Ascultând versurile lui Dinu Olărașu „N-ai nevoie de foarte multe, ca să fii fericit/E de-ajuns o mână de prieteni în asfințit” suntem siguri că pub-ul se va umple de prieteni.
"E un sentiment numit Acasă, atunci când oamenii se așează în jurul unui cântec de al tău. E un semn că poți aduce lumină și dezlegare de sensuri de viață. În câteva cuvinte, acesta e Adrian Bezna."
"De patru decenii, Dinu Olărașu cântă. Și compune versuri. Cântă compunând versuri sau compune versuri cântând."

Suport artist: 40 lei bilete online
Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro
Bilete la intrare: 50 lei

Accesul în locație se face începând cu ora 20:00, iar concertul va începe la ora 21:00.
Se pot face rezervări prin mesaj pe pagină sau la numărul de telefon afișat pe bilet

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?