Din mintea creativă în acțiunea practică

Imagini

Informații

Data: 28 Martie 2024, 19:00 Joi
Locul:Iaşi, Hotel International
Evenimentele trecute
  • 23 Februarie 2024, 19:00 Vineri

Descriere

Te invităm la un workshop captivant, unde vei descoperi detalii inedite al Campaniilor de Marketing!

Cristina și Elena, fondatoarele agenției de marketing Meraki Bureau, împărtășesc cu tine secretele promovării, având o experiență de peste 12 ani în colaborarea cu branduri din peste 40 de nișe diferite.

La Meraki, ne concentrăm pe obținerea rezultatelor și nu doar pe oferirea de servicii. Astfel, adoptăm întotdeauna strategii și abordări care se potrivesc cu obiectivele și sarcinile de business ale clienților noștri.
Ce vei învăța:
- Cum să concepi și să implementezi campanii memorabile.
- Campanii de performanță vs Campanii de imagine.
- Insight-uri despre strategii și campanii de succes.
- Instrumente și tactici eficiente în campanii de marketing.
- Cum te conectezi cu publicul țintă.
- Cum monitorizezi și măsori rezultatele.

 

Indiferent dacă ești antreprenor, marketer sau student pasionat de acest domeniului, acest workshop îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile de planificare și implementare a unei campanii de marketing de succes.


Locurile sunt limitate, asigură-te cu un bilet chiar acum!
Fii parte din acest eveniment unic! Rezervă-ți un bilet acum.
Cumpără-ți biletul acum și pregătește-te să devii maestrul campaniilor de marketing!


BUSINESS Networking Event este un concept nou şi exclusivist în zona de Nord-Est a României ce aduce împreună profesioniști cu putere de decizie, parteneri de afaceri influenți,top manageri, proprietari de afaceri, directori, membri ai Camerelor de Comerț și ai altor asociații de afaceri din regiunea Moldovei.


Fii prezent acolo unde profesionistii si oamenii de afaceri se intalnesc, interacționează, schimba informații, leaga relatii, genereaza oportunități si gasesc potențiali parteneri de business.


Eveniment organizat de Bespoke Events, agentie de evenimente ce are in portofoliu primele petreceri de business din zona de Nord-Est : #BusinessNetworkingParty #BespokeBusinessParty #ARedCarpetAffair #RomanianBusinessParty #WomenWineWealth #CarteaTuTeIubestiPeTine #TheNetworkingMagazine

Mai multe detalii pe email la tuteiubestipetine@gmail.com sau pe whatsapp la nr. de telefon afișat pe bilet!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?