Super concert Zucchero - ANULAT

Imagini

Informații

Data: 25 Aprilie 2024 Joi
Telefon Informații: 0757 643 978
Locul:Cluj, BTarena

Descriere

Super concert Zucchero, la Cluj-Napoca

Artistul italian va urca pe scena din BT Arena

Știm că ați așteptat cu sufletul la gură acest moment și iată că a sosit!
ZUCCHERO WORLD WILD TOUR 2023 ajunge în România.
Îndrăgostit iremediabil de blues și rock, Zucchero a reușit să revoluționeze muzica italiană cu un palmares cu care nu se pot lăuda prea mulţi artişti. De-a lungul carierei de peste patru decenii, Zucchero a reușit să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 60 de milioane albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume uriașe din industria muzicală, precum Luciano Pavarotti, Eric Clapton, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker sau Ray Charles. Zucchero este singurul artist italian care a luat parte la Woodstock, în 1994, și cel care, alături de Luciano Pavarotti, a organizat gala caritabilă ”Pavarotti & Friends” care a devenit un fenomen muzical transmis în întreaga lume.
Nici pandemia nu l-a putut ține departe de muzică! În 2020, a luat parte la un concert live transmis online, ”One world: Together at home”, organizat pentru a susține eforturile Organizației Mondiale a Sănătății în lupta împotriva Covid-19. În luna mai a anului 2021, Zucchero a susținut mai multe concerte acustice, atât în Italia cât și în lume, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Anul 2021 a mai adus și o altă premieră absolută în lunga lui carieră: a înregistrat primul album integral acustic, ”InacusticoD.O.C. & More”. Sfârșitul anului 2021, aduce o nouă premieră în cariera lui Zucchero. În luna noiembrie apare primul album de cover-uri, ”Discover”, realizat în colaborare cu Bono, Elisa și Mahmood. Albumul conține și un duet virtual cu fabrizio De Andre.
Organizatori: Mira Due

CONTACT

Organizator

Mira Sinca

0757 643 978

Toate biletele achiziționate pentru 25 și 27 iunie 2023 vor rămâne valabile pentru noile date din 25 și 27 aprilie 2024.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?