Musical Picnics / Berlin Division

Imagini

Informații

Data: 25 Mai 2024, 11:00 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Faber.community

Descriere

Musical Picnics are back!
A fost atât de fain data trecută, încât nu am putut să nu repetăm experiența. Așa că îți dăm întâlnire la a doua ediție de Musical Picnics, în data de 25 mai, de la ora 11, în curtea FABER.

De data aceasta, ne vom bucura de melanjul sonic al trupei Berlin Division, de un meniu primăvăratic by AMBASADA și evident nu va lipsi și setupul cozy pe iarbă, cu pături, șezlonguri și bean bags.

Come along, ia-ți prietenii și familia și hai să petrecem o dimineață de sâmbătă împreună!

Cine sunt Berlin Division?

Apărut în 2023, în Timișoara, Berlin Division este un proiect de muzică electronică ce îmbină elemente vintage de synthpop și darkwave cu ritmuri moderne de techno. Formată din Cristian Paroș (synth-uri, electronică și voce) și Alfred Paroș (sesiuni live), trupa propune o muzică cu o arie de inspirație vastă ce caută să învăluie mesajul sensibil, ușor melancolic, în nuanțe cât mai ritmate și melodice. O muzică ce te poartă prin universuri creative ce amintesc de Jean Michel Jarre, Erasure sau Eurythmics, New Order sau Mouse on Mars și Booka Shade.

 

Ce bunătăți găsești la AMBASADA?

Quiche de spanac, telemea, chimen și semințe prăjite

Coleslaw de varză roșie, năut crocant și fenicul

Salată de ou cu castraveți, mărar și arpagic

Hummus de morcovi copți și boia afumată

Caș de capră cu ardei murați (veg.)

Tartar de cârnați de la piața (carne)

Biscuiți cu căpșuni, busuioc și lămâie

Brownie cu caramel sărat crocant

Pâine prăjită

 

Pentru a rezerva picnicul de la AMBASADA, sună la numărul: 0790 666 383. Costul unui meniu este de 65 ron/persoană și se va plăti în ziua evenimentului la bar. La acesta se adaugă și costul biletului. Rezervarea la picnic se poate face doar împreună cu achiziționarea biletului la concert (care se poate face online sau la intrare, în ziua evenimentului).

See you in the backyard!

Musical Picnics este un concept creat de FABER x AMBASADA x Muzicon, care prezintă trupele locale emergente prin platforma Muzicon și meniurile creative AMBASADA, într-un cadru creat de FABER.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?