electronic live sessions #11: we are creepz

Imagini

Informații

Data: 13 Iunie 2024, 20:00 Joi

Descriere

Open doors: 19:00
Live: 20:00
Artist support: 20 de lei
We Are Creepz este un grup muzical format în Timișoara la începutul anului 2015 de Tiberiu Vasilescu și Mihai Grădină, (doi prieteni din copilărie și foști colegi de școală).
Duo-ul are un interes accentuat pentru muzică, în special electronică, dedicându-și o bună parte din timp colecționării de discuri, organizării de evenimente și producției muzicale într-un spectru larg de genuri muzicale.
Seria Electronic live sessions este concepută să ofere publicului oportunitatea de a se conecta cu artiști locali și naționali într-un mediu intim și interactiv: curtea Muzicon Hub din cadrul Community Building by Ambasada (Splaiul Peneș Curcanul 4-5, Timișoara).
Despre Psihodrom: Psihodrom este o platformă culturală ce promovează diversitatea artistică și inovația în domeniul muzicii electronice și al evenimentelor culturale. Cu o experiență vastă în organizarea de evenimente, Psihodrom se remarcă prin atenția acordată calității și originalității în fiecare proiect pe care îl desfășoară.
Despre Muzicon: Muzicon este un hub muzical dedicat promovării și dezvoltării scenei muzicale locale și naționale. Prin intermediul evenimentelor, atelierelor și colaborărilor artistice, Muzicon își propune să ofere un spațiu vibrant și inclusiv pentru iubitorii de muzică și artă.
Partenerii proiectului sunt Faber.community, Viniloteca și Pendul.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?