Expozitie de fotografie "Nimic nou"

Imagini

Informații

Data: 22 Aprilie - 17 Mai 2019

Descriere

Dragoslav Sekulić și Sorin Suciu vă propun o expoziție de fotografie de stradă în care toate imaginile sunt realizate cu telefonul mobil. Ideea expoziției a venit într-un mod natural, ambii fotografi realizând deja imagini cu mobilul pe care le postau pe Instagram.

Expoziția nu reprezintă o apologie adusă miniaturizării tehnologiei contemporane, ci un exercițiu de privire realizat în spațiile conviețurii noastre urbane.

Cum o mașină secvențială de privit care să extragă ineditul din cotidian încă nu a fost realizată de către inginerii specialiști în inteligență artificială, cei doi fotografi și-au luat instrumentele
cotidiene cele mai banale și au pornit într-un demers exploratoriu, lipsit de o destinație finală.

Dacă nomofobia reprezintă teama de a rămâne fără telefonul mobil, noua angoasă existențială a omului modern, kallofobia ar putea desemna frica de frumos, de ceea ce ar putea părea neobișnuit sau extraordinar în spațiul cotidian. Fără a avea pretenția de a oferi tratamente garantate, fotografii vă invită la o terapie vizuală individuală sau de grup (la vernisaj) în Librăria Cărturești.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?