Expoziție de artă "Viziuni Poetice"

Imagini

Informații

Data: 5 - 14 Februarie 2020

Descriere

AIA vă invită în data de 5 februarie 2020, de la ora 18.00, la un vernisaj inedit al Expoziției „Viziuni Poetice” în cadrul căreia veți avea ocazia să vă delectați cu lucrări create pornind de la poeziile unor scriitori aflați la începuturile carierelor în domeniul literaturii.

Lucrările sunt realizate de membri grupului de artiști plastici creat de AIA, iar poeziile provin de la grupul de scriitori creat tot de noi.
Veți avea ocazia în cadrul vernisajului să întâlniții artiștii și scriitorii care iau parte la acest proiect.
Expoziția va avea loc în cadrul Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”, Secția de arte „Deliu Petroiu”, Bastion Theresia - Timișoara, Corp A., în perioada 5 -14 februarie.

AIA este un ONG care are ca scop crearea unor comunități de artiști la început de drum din diverse domenii, promovarea și susținerea acestora prin evenimente și proiecte specifice ca cel la care vă invităm mai sus.


În cadrul expoziției vom avea momente artistice pe care le vom anunța pe parcurs!

Pentru cei care doresc să fac parte din grupul de artiști plastici aveți formular de înscriere aici:
http://bit.ly/2-comunitatea-AP-AIA

Intrarea este liberă, nu există un dress code impus.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?