Stand-Up Comedy cu Ramore si Ionut Tiganescu - Unu Bun, Unu Nebun

Imagini

Informații

Data: 7 Aprilie 2024, 19:00 Duminică

Descriere

Pe 7 aprilie de la ora 19:00 anuleaza TOT ! De ce?
Vine Moldoveanu dezaxat, Țiganescu, sa te învețe noi metode de baut , dar si de….alte alea! Alături de RAMORE, caștigatorul sezonului 13 iUmor, care a vândut mașini de troncăneau și-n poze, dar ne va spune si ca totul e o conspirație!
Ai trăit degeaba până acum, daca nu ai vazut aceste Fenomene, aceasta fiind o descriere exacta, și nu în sensul bun! Râsul e obligatoriu, așa că lasați datoriile si supărările acasă!
Te asteptam la Like Pub, cu prietenii, cu parinții, cu nevasta sau iubita/amanta, ca noi nu suntem pârâcioși și nici nu judecăm!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?