Magic Gala Show - Gala Superstarurilor si Campionilor Mondiali la Magie

Imagini

Informații

Data: 7 Octombrie 2023, 19:00 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Sala Constantin Jude

Descriere

Revine la Timișoara, festivalul TIME FOR MAGIC cu Campionii Mondiali și Superstaruri la Magie.
Timișoara devine Capitala Europeană a Magiei în perioada 3-7 octombrie 2023.

Succesul pe care l-a înregistrat prima ediție Time For Magic, din octombrie 2022, plasează festivalul de magie din nou pe lista celor mai importante evenimente ale Timișoarei, de data asta cu mai mulți artiști invitați și cu mai multe spectacole!

Pe 7 octombrie 2023 ora 19:00 la Sala Olimpia din Timișoara, va avea loc MAGIC GALA SHOW, care va fi punctul culminant al festivalul.

Pe aceeași scenă și în acelasi spectacol vor presta toți Campionii Mondiali și Superstarurile la Magie, fiecare va prezenta numărul care i-a adus titlul sau faima mondiala.

 

Artisti invitați:

 

- AARON CROW (Belgia) - Nr.1 Mondial la Danger Magic

Este superstarul AMERICA GOT TALENT cu peste 500.000.000 de vizualizări online! Este un artist extraordinar care a susținut show-uri în peste 80 de tari și care a înmărmurit publicul prezent la prima sa apariție în România în cadrul primei ediții Time For Magic. Se întoarce cu un act NOU la care te poți oferi voluntar, sau mai bine te rogi să aleagă pe altcineva...

- CHRISTIAN WEDOEY (Norvegia) - Nr. 1 Mondial la Underwater Escapes.

Este vedeta GOT TALENT în Europa (UK, Suedia, Norvegia, Cehia, Grecia, Spania, etc..) cu peste 1.000.000.000 de vizualizări în mediul online, este cel mai bun evadator de sub apă al momentului și este recunoscut ca fiind HOUDINI al vremurilor noastre. Are 1.500.000 de următori pe YouTube și este în TOP 5 TikTok-eri ai Norvegiei, revine la festival la cererea publicului.

- LEA KYLE (SUA) - Nr. 1 Mondial la Quick Change Magic

Diva Magiei la nivel mondial, vine pentru prima dată în România! Inovațiile sale la categoria Quick Change Magic, au transformat-o într-un superstar la America Got Talent unde a primit Golden Buzz și a devenit peste noapte idolul soților și soțiilor care pierd mult timp la îmbrăcat...

- YOUNG MIN (Coreea de Sud) - World Champion at General Magic

Pentru prima dată în România, vom vedea live cel mai magic act artistic la nivel mondial! Exact ca în filmele fantastice precum Stăpânul Inelelor sau Harry Potter, coreanul Young-Min vine să ne “stingă lumina”... Cu toții ne vom întreba logica încă o dată: există sau nu, Magie???

- FLORIAN SAINVET (Franța) - World Champion at Manipulation Magic

Vine pentru prima dată în România, The Robot Dream act, numărul care a făcut parte din cele mai tari show-uri din lume precum: Cirque de Soleil, The Illusionists, AGT Superstar, France's Got Talent... etc.

- ANDREY JIGALOV (Germania) - Nr. 1 Comedy act at Cabaret du Monde

Vine pentru prima dată în România, inegalabilul și inconfundabilul comediant de la faimosul show “Le Plus Grand Cabaret du Monde” de Patrick Sebastian. Este imposibil să nu râzi când îl vezi pe scenă, chiar trebuie să faci tu o magie ca să nu râzi cu lacrimi.....

- LORENZO-CRISTIAN este cel mai titrat magician roman. Este artistul timișorean independent cu cele mai multe bilete vândute, și cel mai activ artist de pe zona de vest a tarii. Susține turnee și spectacole în limbile: română, spaniola, engleză și germană. Este primul roman care a devenit membru The Magic Circle - Londra, avându-i colegi pe David

Copperfield, Dynamo, Derren Brown, Regele Charles al Marii Britanii și primul român care a participat la Olimpiadele de Magie FISM.

Spectacolul este recomandat tuturor celor peste 7 ani, însă dacă părinții aleg să vină la spectacol însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere achiziționând bilet de acces și pentru acestia, locurile fiind individuale, nu se acceptă spectatori cu copii în brațe.

Mențiuni:

-organizatorii își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Spectatorii își cedează, prin participarea la eveniment, toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul spectacolului, către organizatori și terți

accesul se va face începând cu ora 18:00, pe cele trei intrări principale din fața Săli Olimpia. Pentru a evita posibille aglomerări recomandarea organizatorilor este ca publicul să consulte hărțile care vor fi afisate la intrare

nu este permis accesul în sala de spectacol cu mancare sau băuturi alcoolice

sala nu are dotările necesare pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, motiv pentru care organizatorii vă recomandă să evitați participarea la acest eveniment, dacă totusi o veți face va fi pe propria răspundere.

“Proiect finanțat prin Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”

“Acţiune finanţată/cofinanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023”

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?