Conferinta Paseste Dincolo de Cortina - descoperă-ți sursa puterii feminine

Imagini

Informații

Data: 6 Martie 2024, 17:00 Miercuri

Descriere

Ne apropiem de luna martie, care este și o ocazie deosebită de a celebra femeia pentru toate rolurile pe care le îndeplinește cu succes, zi de zi.
Motiv pentru care ne-am gândit să marcăm această sărbătoare în stilul nostru caracteristic și anume, printr-un eveniment inspirațional dedicat femeilor.

Timp de 2 ore transformăm sala de cinema într-o scenă deschisă dialogurilor inspiraționale pentru împuternicirea femeii.

În acest cadru cinematografic vom explora teme de actualitate, cu prezentări și discuții revelatoare privind femeia contemporană, între carieră și viața personală. Urmate de o scenă de teatru despre trăirile, traumele şi zilele libere din viața unei femei.

Oferă-ți un cadou special de ziua ta sau bucură femeile din viața ta cu un dar de suflet! Acest eveniment este unul complet, pentru minte si suflet, care vă aduce multiple beneficii pentru dezvoltarea personală și profesională.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?