Skarra Mucci

Imagini

Informații

Data: 27 Aprilie 2024, 20:00 Sâmbătă
Preț: 75 lei
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Skarra Mucci
Începutul evenimentului:27 Aprilie 2024, 20:00

Descriere

Dubland și LionRiddims îl aduc pe artistul jamaican Skarra Mucci în Timișoara

Recunoscut ca o figură esențială în scenele reggae/dancehall internaționale, Skarra Mucci se remarcă prin flow-ul său inepuizabil și capacitatea de a combina diverse stiluri muzicale.


Anul 2023 a marcat revenirea sa triumfală cu albumul mult așteptat "Perfect Timing", care cuprinde influențele sale multiple. Pe acest album, găsim invitați speciali precum Yaniss Odua, L’Entourloop, Johnny Osbourne și Manudigital. Single-ul "Street Dance" ft. The Entourloop amintește de piesa legendară "Dreader Than Dread", lansată cu 10 ani în urmă și care acum are peste 45 de milioane de stream-uri.

Cu o voce puternică, energie debordantă și o conexiune unică cu publicul, Skarra Mucci promite să ofere un spectacol memorabil pe 27 aprilie la PIXEL TM!

Artiștii care vor cânta în deschidere sunt: Megga Dillah, One Lion, DJ Blonz, ZO.

Ușile se deschid la ora 20:00

Biletele sunt disponibile online la următorul link:
https://www.entertix.ro/bilete/21173/skarra-mucci-live-27-aprilie-2024-pixel-tm-timisoara.html

 

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?