SKAPHOS (FR) CASUS (DE) TRANSMUTER (RO)

Imagini

Informații

Data: 1 Martie 2024, 20:00 Vineri

Descriere

CONCERT BLACK DEATH in Timisoara, la Nemesis
vineri, 1 martie 2023, de la 8 la 11 seara
SKAPHOS.
Asa suna si se asuma noua generatie black death metal europeana. Desi infiintati de doar 5 ani, Skaphos are mai multe realizari decat larga majoritate a trupelor underground, doua albume interesante si mai multe turnee europene, alaturi de Vader, Marduk (cu care au ajuns in premiera si la Bucuresti), Hate sau Belphegor, dar si un turneu in Japonia, alaturi de Batushka.
Cei patru manipulanti ai groazei, pasionati de fanteziile marine din romanele lui Jules Verne, de animale fabuloase ascunse in mari si oceane, de angoasele adancurilor, dar si de death si black metal interpretat stralucitor la intersectia dintre Morbid Angel si Immortal, vor reveni in Romania in martie 2024 si prima oprire este la Timisoara, in Nemesis Art Club.
skaphosmusic.com
CASUS.
Trupa germana îndrăgostită iremediabil de România unde se întoarce in turneu cu regularitate odată la câțiva ani. Veteranii probabil și-i aduc aminte din deschiderea concertului Sinister din Daos. Brutal Death metal și foarte old school, Suffo-Inca-Immolation type, plus un strop de Cannibal Corpse pe vechi.
facebook.com/CasusDeath
TRANSMUTER.
Cei ce vor flutura primii stindardul negru al Black Metalului obscur si ocult made in Timișoara sunt Transmuter, un cvartet orientat către black metal atmosferic, cântat în middle tempo și cu o abordare old school, dar cu dese evadari incitante in thrash death ca pe vremuri. Abia ce-au ieșit cu un demo de trei piese + intro 'From Caiaphas to the Grave' disponibil digital și pe cd.
facebook.com/Transmuter666
la intrare $$$ 50 /// no-presale, just come!
Prezentat de @Ella D Kay, in colaborare cu @Axa Valaha Productions

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?