NYTT LAND (Viking folk)

Imagini

Informații

Data: 15 Martie 2024, 20:00 Vineri
Artiști:Nytt Land

Descriere

Nytt Land este o formație de muzică folk și ambient nordică formată din două persoane, din orașul Kalachinsk din Siberia, Rusia. Fondată de soțul și soția Anatoly și Natalya Pakhalenko în 2013, formația a lansat al treilea album intitulat "Fimbulvinter" pe casa de discuri Cold Spring Records în anul 2017.
Nytt Land s-a format în 2013 și a lansat patru albume independent înainte de a se alătura casei de discuri britanice Cold Spring Records pentru albumul lor din 2017, intitulat "Fimbulvinter". Albumul lor ulterior, "Oðal", din 2018, a fost de asemenea lansat de aceeași casă de discuri. Au susținut trupa Wardruna la concertele din Rusia din 2016 și 2017 și au participat la festivaluri viking, folk și metal din întreaga Europa, inclusiv la primul lor concert din Marea Britanie la York Barbican, în cadrul Festivalului Viking Jorvik Viking Centre din 2018. Până în februarie 2019, canalul lor de YouTube acumulase un total de 140.000 de vizualizări video.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?